Young Professionals: ‘Welkom Ivka!’

 

bij BrabantAdvies! 

 

Als opvolger van Leo Dubbeldam zul je de mooie taak krijgen om BrabantAdvies door te ontwikkelen en de adviezen op het gebied van People, Planet en Profit integraal over te brengen aan het provinciebestuur. Dit betekent wel dat wij, de Young Professionals, hoge verwachtingen van je hebben (en dat we ervan uitgaan dat je het niet erg vindt om met ‘je’ aangesproken wordt).

Eerst zullen we onszelf voorstellen. Wij zijn de Young Professionals en we houden ons met heel veel dingen bezig, onder andere met het thema ‘een leven lang spelen’. Wat we hiermee willen benadrukken is dat het niet alleen om leren gaat, maar ook om het genieten, ontdekken en onderzoeken. We verwachten van jou als nieuwe directeur dat je het spelen nog niet verleerd bent. Samen met je collega’s van BrabantAdvies laat je de Brabanders weer een leven lang spelen op de werkvloer (employability), in hun persoonlijke ontwikkeling (‘entreprenality’) en hun verbinding met anderen (netwerken).

Wat zoeken de Young Professionals dan in jou als nieuwe directeur? Nou, eigenlijk gewoon een superheld. We zoeken namelijk iemand die jong is in geest, gedreven, enthousiast, persoonlijk, betrokken en informeel. Iemand die mensen verbindt en inspireert. Je denkt buiten de kaders en staat met beide voeten in de organisatie, niet erboven. Daarnaast heb je een internationaal blikveld en voel je je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je bent dus zakelijk, maar je bezit ook een mate van joie de vivre. Ook als nog niet iedereen de meerwaarde kan zien en je de opbrengst nog niet kunt voorspellen zie én waardeer je innovatie. O, en last but not least: je bent het spelen nog niet verleerd!

Deze open brief is daarom ook een uitnodiging voor onze volgende raadsvergadering, waarbij we onszelf graag aan je voorstellen. Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar kom met een lege maag.

P.s. Je wordt niet thuisgebracht.

Groetjes,

Namens De Young Professionals

Nena van den Oever  en Alice Korsch