Save the date: 29 september 2017

BrabantAdvies organiseert, samen met een expertgroep van Brabantse sociale ondernemers, het doe-event ‘Het Nieuwste ondernemen in Brabant’

Hoe zorgen we ervoor dat het nieuwste ondernemen in Brabant een flinke impuls krijgt? Tijdens het doe-event ‘het nieuwste ondernemen in Brabant’ gaan we op zoek naar oplossingsrichtingen. Want de oplossingen, of de  ingrediënten daarvoor, zijn te vinden in creatief en ondernemend Brabant. Zeker als inwoners, ondernemers, bedrijfsleven, kennisinstellingen, onderwijs en overheid de handen ineen slaan. Als we het onderscheid tussen ‘markt’, ‘overheid’ en ‘samenleving’  even durven los te laten. En als we ons focussen op de kansen die er liggen om ons samen in te zetten voor maatschappelijke vraagstukken rond bijvoorbeeld natuur, duurzaamheid, solidariteit, inclusie, armoede, vergrijzing en gezondheid. Op die manier ontstaat een bruisend, lerend netwerk voor het nieuwste ondernemen in Brabant. Een netwerk met een magneetwerking. Waarin verschillende soorten kennis én kapitaal (sociaal, cultureel, financieel en persoonlijk) op zo’n manier bij elkaar kunnen komen, dat de betrokkenen oplossingen kunnen co-creëren om het nieuwste ondernemen in Brabant te versterken.

Wil jij actief bijdragen aan dit lerende netwerk en heb jij ideeën, wensen of ervaringen over het nieuwste ondernemen? Kom dan naar het doe-event ‘het nieuwste ondernemen in Brabant’ tijdens Dear Future op vrijdagochtend 29 september. Samen komen we tot meer! De oplossingsrichtingen en ingrediënten die we tijdens dit event samen bedenken, zullen door BrabantAdvies in een advies aan de provincie gebundeld worden.

De organisatie van het event ligt in handen van BrabantAdvies, SLOWW, Caleiconsulting, BTeken, Systemisch Consult en Rosenblatt Social Innovation + Transformation Design. De bijeenkomst is onderdeel van Dear Future, een evenement voor sociale vernieuwers uit heel Europa.

Houd onze kanalen op Twitter en LinkedIn goed in de gaten. Inschrijving kan via onderstaande ‘schrijf-je-nu-in-button’

Vrijdag 29 september 2017
09.00 – 12.30 uur  
Ontdekstation, Spoorzone Tilburg