Vierde editie Leergang Hospitality van start

Begin 2016 hebben de Provinciale Raad Gezondheid en VKGE in samenwerking met de Hotel Management School Maastricht (HMSM) de 6-daagse Leergang Hospitality Consultant ontwikkeld.
De laatste jaren hebben bedrijven namelijk veel aandacht geschonken aan het lenig en efficiënt maken van hun bedrijfsprocessen. Diezelfde organisaties vragen nu om hun organisaties naast slim ook weer mensgericht te maken. Want medewerkers floreren alleen in een bedrijf met beleving en bezieling. Klanten, patiënten en bewoners voelen dat onmiddellijk.

Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf, ziekenhuis, verpleeghuis, supermarkt, bank, rechtbank of winkel een plek is waar je blij van wordt als klant en als medewerker? Precies dat komt aan de orde in deze Leergang Hospitality Consultant.

De leergang is een speels en persoonlijk ontwikkelingstraject tot ‘gastvrijheidsontwikkelaar’. Het traject heeft als doel dat iedere deelnemer zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject binnen een organisatie kan begeleiden als Hospitality Consultant. Zodat in de organisaties een next level in mensgerichte gastvrijheid wordt bereikt en er 9+ ervaringen bij klanten en medewerkers worden gerealiseerd.

De Leergang Hospitality Consultant heeft in 2016 en in 2017 plaatsgevonden en er hebben ondertussen 23 organisaties met succes deelgenomen. In maart 2018 start de vierde editie. Wij zien dat de Leergang een meerwaarde kan zijn in de ontwikkeling van uw organisatie. Daarom brengen wij deze unieke kans graag onder uw aandacht. Wilt u in uw organisatie gastvrijheid naar een next level ontwikkelen? Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de brochure.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname aan deze leergang?
Dan kunt u contact opnemen met Myrtille Verhagen (0621633503 mverhagen@brabantadvies.com) of Rianne van den Heuvel (06-201324288 | r.vd.heuvel@live.nl.)

Data van de Leergang:
Dag 1 & 2 | 19 & 20 maart 2018
Dag 3 | 19 april 2018
Dag 4 | 14 mei 2018
Dag 5 | 11 juni 2018
Dag 6 | 2 juli 2018