Team BrabantAdvies

Onze raden zijn een garantie voor krachtige, breed gedragen en onafhankelijke adviezen.

Ivka Orbon

Met een studie politicologie als achtergrond en een brede maatschappelijke interesse, voelt Ivka Orbon zich, als directeur van BrabantAdvies, als een vis in het water. Zij ziet het als de uitdaging voor BrabantAdvies om de complexe vraagstukken en dilemma’s voor Brabant op eigentijdse wijze te adresseren én daaraan strategie te verbinden. De kennis, ervaring en het netwerk van de raden ervaart ze daarin als belangrijke inspiratiebron. Haar werk wisselt ze af met tijd voor haar gezin en vrienden, haar bestuursfunctie voor het Museum Jan Cunen in Oss. Haar hoofd maakt ze leeg door te sporten en te tuinieren.

Karin van Steensel

Karin is een ervaren onderzoeker en adviseur. Nadat zij theologie en geschiedenis studeerde aan de Universiteit Utrecht, werkte zij bij denktanks, consultancybedrijven, een marktonderzoekbureau én als zelfstandig onderzoeker/adviseur, voor ze aan de slag ging als beleidsadviseur bij BrabantAdvies. Dat ze bij BrabantAdvies kennis uit verschillende werkvelden kan helpen integreren tot samenhangende adviezen die bijdragen aan Brabant, motiveert haar enorm. In haar vrije tijd leest, schaakt en reist Karin graag, bij voorkeur met haar geweldige zoons.

Stefan Cloudt

Vanaf september 2020 ondersteunt Stefan Cloudt tijdelijk het team van BrabantAdvies. Hij is een maatschappelijk betrokken (beleids-)adviseur met meer dan 15 jaar ervaring in de sociale huisvesting in Nederland en Vlaanderen. Stefan is gepromoveerd in de sociale wetenschappen bij Tilburg University waar hij momenteel parttime als docent werkt. Voor BrabantAdvies houdt hij zich voorlopig bezig met advisering op het thema gezondheid.

Myrtille Verhagen – Timmers MSc

Myrtille is een bevlogen gezondheidswetenschapper. Ze werkt bij BrabantAdvies als adviseur en ze is secretaris van twee adviesraden: de Provinciale Raad Gezondheid en de Young Professionals Brabant. Myrtille ziet gezondheid als een belangrijke waarde in het leven van iedereen. Door haar werk draagt ze bij aan de gezondheid en kwaliteit van leven van alle Brabanders. Dat vindt ze een fijne drijfveer. Naast haar werk staat haar gezin op nummer één. Haar passie voor muziek komt tot uiting als klarinettist en secretaris bij een muziekvereniging.

Sjors Willems

Sjors is geboren en getogen op een melkveebedrijf in het Brabantse Sambeek. Als ervaren plattelandsgeograaf is hij thuis in de wereld van beleid en kennis van stad en platteland, van landbouw, klimaat, natuur en voedsel. Op al die terreinen is in Brabant veel te doen. Bij BrabantAdvies werkt hij als beleidsadviseur en is hij secretaris van de Provinciale Raad voor de Leefomgeving. Hier wil hij met sprekende adviezen bijdragen aan een mooier Brabant. Hij houdt enorm van het buiten zijn, van een wandeling of een ronde op zijn racefiets. Hij is ook actief in het bestuur van voetbalclub Trekvogels.

Alwin Groen MSc

Als adviseur bij BrabantAdvies en secretaris van SER Brabant legt Alwin de verbinding tussen economie en andere vakgebieden. Zijn achtergrond als sociaal geograaf en planoloog biedt hem daartoe een goede basis. Een greep uit de onderwerpen die hem boeien: stedelijke ontwikkeling, kennismigratie, robotisering en werklocaties. Alwin haalt energie uit praktische en vernieuwende adviezen, geschreven op aantrekkelijke wijze. Buiten zijn werk houdt hij zich bezig met muziek (DJ) en sport (hardlopen).

Anita van der Waal

Anita ondersteunt het team en de raden met veel enthousiasme en een berg aan kennis en ervaring. Samen met haar collega’s van het office management vervult zij een breed takenpakket, daarnaast zet zij zich specifiek in op het gebied van communicatie & PR, financiën én facilitaire zaken. Zich inzetten waar nodig, dat is wat zij graag doet. Dat doet ze resultaatgericht en in een hoog tempo. Thuis is Anita vaak te vinden met een digitaal boek of wandelt zij langs de Maas met man en hond.

Ans Morlog

Ans ondersteunt met ervaring, kennis en enthousiasme onze adviseurs, directeur en raadsleden met alle voorkomende werkzaamheden. Binnen het office management is haar specialisme personeelszaken. Ze is een echte teamspeler, met veel oog voor het sociale aspect op de werkvloer. Daarnaast maak je Ans erg blij als ze teksten op juiste spelling mag controleren. Haar vrije tijd brengt ze graag door in het gezelschap van haar gezin, familie en vrienden.

Wilma Romanello

Samen met haar collega’s van het office management vervult Wilma een breed takenpakket, met als specifiek aandachtspunt financiën. Plannen, organiseren en administratieve processen, daar heeft ze jarenlange ervaring in opgebouwd. Helpend waar nodig, precies en met oog voor detail. Gezin en familie staan voor haar altijd op de eerste plaats. Ze leest graag en ze is graag creatief bezig. Wandelingen – het allerliefst aan zee -, klassieke muziek, jazz, en Latin is wat haar blij maakt en raakt.