Vacatures Raadslid / Voorzitter

BrabantAdvies is op zoek naar vier nieuwe raadsleden voor de Provinciale Raad Gezondheid. Wij zoeken mensen uit praktijk, beleid en/of wetenschap met:

  • een public health/gezondheidsachtergrond;
  • betrokkenheid bij de Brabantse ontwikkelingen en sociaal-maatschappelijk en gezondheidsvraagstukken zoals gezond en vitaal opgroeien en ouder worden, de fysieke en sociale omgeving, veerkrachtige en vitale gemeenschappen;
  • een eigentijdse oriëntatie op (positieve) gezondheid, de impact van gezondheid op de sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van Brabant met brede blik naar andere domeinen (integraliteit);
  • een relevant Brabants en landelijk netwerk.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten! U kunt tot uiterlijk 5 oktober 2018 uw motivatie en cv sturen naar info@brabantadvies.com onder vermelding van ‘vacature Provinciale Raad Gezondheid Brabant’.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Roos Sohier, beleidsadviseur en secretaris van de Provinciale Raad Gezondheid bij BrabantAdvies, via telefoonnummer 073-30 30286.

 

Nieuwe voorzitter
Eind 2018 wordt afscheid genomen van Frank Petter, voorzitter Provinciale Raad Gezondheid en tevens lid van het College van Overleg c.q. het bestuur van BrabantAdvies. In opdracht van  provincie Noord-Brabant is bureau Erly op zoek naar een nieuwe voorzitter. Klik hier voor meer informatie over deze vacature en procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.