Tweede editie Leergang Hospitality Consultant van start

De afgelopen jaren heeft de Provinciale Raad Gezondheid op het gebied van voeding en gezondheid vanuit de alliantie ‘Beter eten, beter leven’ een nauwe relatie opgebouwd met de Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE).

Begin 2016 hebben de Provinciale Raad Gezondheid en de VKGE in samenwerking met de Hotel Management School Maastricht (HMSM) de 6-daagse Leergang Hospitality Consultant ontwikkeld. Doel van de leergang is dat de deelnemer zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject binnen een organisaties kan begeleiden als Hospitality Consultant.

Na een succesvolle eerste editie, start in februari 2017 de tweede editie van de Leergang Hospitality Consultant. Wij willen de leergang graag onder uw aandacht brengen, omdat het een mooie meerwaarde in de ontwikkeling van uw organisatie kan zijn.

Geïnteresseerd in deelname aan deze leergang? Zie persbericht en factsheet. Mocht u nog vragen hebben over deze leergang dan kunt u contact opnemen met Myrtille Verhagen of Rianne van den Heuvel.