Vierde editie Leergang Hospitality Consultant van start

Begin 2016 hebben de Provinciale Raad Gezondheid en de VKGE in samenwerking met de Hotel Management School Maastricht (HMSM) de 6-daagse Leergang Hospitality Innovator ontwikkeld.
De laatste jaren hebben bedrijven namelijk veel aandacht geschonken aan het lenig en efficiënt maken van hun bedrijfsprocessen. Diezelfde organisaties vragen nu om hun organisaties naast slim ook weer mensgericht te maken. Want medewerkers floreren alleen in een bedrijf met beleving en bezieling. Klanten, patiënten en bewoners voelen dat onmiddellijk.

Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf, ziekenhuis, verpleeghuis, supermarkt, bank, rechtbank of winkel een plek is waar je blij van wordt als klant en als medewerker? Precies dat komt aan de orde in deze Leergang Hospitality Innovator.

Wij geloven dat een organisatie 9+ klantbeleving kan realiseren via Hospitality, Human touch en (managing) Happiness. Dit noemen wij het 3H-model. Gedurende deze leergang maak je kennis met dit model en ontwikkel je je door middel van een speels en persoonlijk ontwikkelingstraject tot ‘gastvrijheidsontwikkelaar’. Het traject heeft als doel  dat iedere deelnemer zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject binnen zijn of haar organisatie kan begeleiden als Hospitality Innovator, zodat in de organisaties een next level in mensgerichte gastvrijheid wordt bereikt en er 9+ ervaringen bij klanten en medewerkers worden gerealiseerd. Jouw persoonlijke groei als Hospitality Innovator heeft een belangrijke rol tijdens deze leergang. Jij bent zelf immers de grootste succesfactor.

De Leergang Hospitality Consultant heeft in 2016 en in 2017 plaatsgevonden en er hebben ondertussen 23 organisaties met succes deelgenomen. In september 2018 start een vernieuwde vierde editie onder de naam Hospitality Innovator.

Wij zien dat de Leergang een meerwaarde kan zijn in de ontwikkeling van uw organisatie. Daarom brengen wij deze unieke kans graag onder uw aandacht. Wilt u in uw organisatie gastvrijheid naar een next level ontwikkelen? Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar deze brochure.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname aan deze leergang?
Dan kunt u contact opnemen met Myrtille Verhagen  of Rianne van den Heuvel (06-201324288).

Data van de Leergang:
Dag 1 & 2| 27 en 28 september 2018
Dag 3 | 29 oktober 2018
Dag 4 | 26 november 2018
Dag 5 | 17 december 2018
Dag 6 | 25 januari 2019