VABIMPULS: 21 oktober workshops op locatie

Op 15 juli vond een zeer inspirerend VABIMPULS Event plaats. Opgedane ervaringen van bijna 4 jaar ondersteuning en begeleiding van ruim 650 initiatiefnemers werden tijdens deze bijeenkomst online gedeeld. Hiermee stimuleert VABIMPULS beweging in het landelijk gebied. Als vervolg hierop is er op 21 oktober een programma met verdiepende workshops waarin ontmoeting en uitwisseling letterlijk centraal staan. Dat wilt u toch niet missen?

Donderdag 21 oktober 2021 kunt u kiezen uit een aantal workshops. Daarnaast is er alle ruimte voor kennismaken, vragen stellen, ervaringen delen, uw mening geven en netwerken. Uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen.

Kortom een actieve middag voor bestuurders en ambtelijke medewerkers, beleidsmakers, adviseurs, deskundigen, specialisten en belangstellenden. U bent van harte welkom!

Praktische gegevens

Datum:                21 oktober 2021 van 14.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Locatie:               EIGENTIJDSERF, Spreeuwelsedijk 9, 5091 KS Westelbeers

Aanmelden:        Klik op de link en vul uw gegevens in. Er zijn geen kosten aan je deelname verbonden.

 

VABIMPULS is een initiatief van provincie Noord-Brabant, Stimulus programmamanagement en BrabantAdvies. BrabantAdvies ondersteunt en faciliteert VABIMPULS.

Delen:

Gerelateerde berichten

BrabantAdvies brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. De afgelopen periode heeft BrabantAdvies Brabantse beslissers gevoed met adviezen. Gebaseerd op wetenschap, de Brabantse praktijk en beleid.
BrabantAdvies bestaat 5 jaar. En dat vieren we. Met deze maand elke week een teamlid in de schijnwerpers. In een korte volgreeks komen onze adviseurs aan het woord. Waar maken zij zich sterk voor? Welk advies of welke samenwerking vinden zij, met de uitdagingen waar Brabant vandaag voor staat, uiterst relevant? Maak kennis met de oproep van Alwin, Myrtille, Ruud, Sjors en Karin.
Brabant heeft te maken met forse personeelstekorten. Voor vrijwel alle beroepen zijn te weinig mensen te vinden. In het 2e kwartaal van 2021 kende Brabant 52.000 openstaande vacatures, meer dan anderhalf keer zoveel als het jaar ervoor. Bovendien is 1 op de 3 vacatures moeilijk vervulbaar. SER Brabant schreef een oproep aan Brabant. 
“Politiek is gebonden aan akkoorden, afspraken en verwachtingen. Dat maakt de onafhankelijke rol van BrabantAdvies zo belangrijk. De vrije blik op ruimtelijke en sociaal-maatschappelijke vraagstukken die de provincie kan inzetten als richtingaanwijzer om tot beleid te komen.” Dat zegt Floris Alkemade, lid van de Provinciale Raad voor de Leefomgeving tijdens het symposium ‘Schaarse ruimte: grenzen trekken of grenzen verleggen?’ dat op 3 november plaatsvond in de LocHal in Tilburg. Het symposium werd georganiseerd ter ere van het vijfjarig bestaan van BrabantAdvies.