Hoe zorg je voor goed werk in een goed bedrijf? SER Nederland organiseert in samenwerking met Pakhuis de Zwijger op woensdag 9 september een webinar over ‘sterke en gezonde bedrijven in een hectische economie’. Live kijken kan via de volgende link: https://dezwijger.nl/programma/goed-werken-in-een-goed-bedrijf/

Strijp S in Eindhoven is de plek waar Philips als sociale onderneming groot werd. Vanaf die plek gaan we het hebben over de moderne verhoudingen binnen bedrijven en de verantwoordelijkheid van bedrijven in de samenleving. Met thema’s als zeggenschap van werknemers, leven lang ontwikkelen en de bijdrage aan een duurzame samenleving. Wat moet SER-voorzitter Mariëtte Hamer meenemen in haar tas naar Den Haag?

Onder de tafelgasten SER Brabant-lid Ron van Baden, regioleider collectief bij FNV. Daarnaast komen diverse landelijke en regionale bedrijven aan bod, zoals Heijmans, Schijvens Textiel, Huijbregts Groep en Signify (voorheen Philips Lighting). De presentatie is in handen van Annemarie Fokkens, bekend van onder meer Omroep Brabant.

Via Mentimeter kunnen kijkers live hun mening geven. Ook kunnen zij suggesties aandragen die SER-voorzitter Mariëtte Hamer dient mee te nemen naar Den Haag.

Aanvang: woensdag 9 september om 19.30u.

Meer informatie en aanmelden: https://dezwijger.nl/programma/goed-werken-in-een-goed-bedrijf/